Etiketter

tisdag 6 november 2012

Dagen då kaffet blev kallt

Startade dagen med att vara rätt så trött och sur. Lillen har sovit dåligt på siståne och haft problem med förkylningar och astma. Jag har haft hand om nätterna, helt enkelt eftersom jag kan amma.... Det har varit jobbiga nätter med många uppvaknanden och lite djupsömn vilket har gjort mig trött och vresig. Dessutom har jag varit ute på ärenden under dagarna och inte hunnit med vare sig i hemmet eller att vila. Så idag när mitt kaffe blivit kallt för andra gången eftersom jag glömt att jag skulle dricka det, så bestämde jag mig för att ta det piano... Satte mig ner med kaffekoppen och vek tvätten framför tvn, men gick inte iväg med den till skåpen på en gång. Jag kände efter i kroppen och kände att jag behövde vila benen. Samtidigt hade jag massor att göra. Jag gjorde en liten prioriteringslista i huvudet. Vad störde jag mig mest på? Sen tog jag en sak i taget utan tidsplan och såg till att sitta ner så ofta som möjligt. Jag var sedan så pass utvilad och nöjd att jag orkade gå både till lekparken och matbutiken med barnen. Vi köpte grillad kyckling till middag och åt med pasta och grönsaker från frysen. Orkade inte laga mat... Och ungarna blev mätta och belåtna i alla fall. Huvudsaken är ju att de får i sig protein, kolhydrater, lite fett och grönsaker eller frukt. Behöver inte alls vara så avancerat jämt. Igår åt vi varma mackor gjorda i smörgåsgrillen med morots- och gurkstavar. Vaddå? Det är ju inget fel på det heller.
Nu ligger jag och vilar och bloggar lite slött och tänker på hur söta barn jag har. Vi fick dem i säng tidigt ikväll och jag har hunnit ligga och läsa i en bok. Det var inte igår! Måste sluta slötitta på dator och tv och läsa istället! Mycket mera avkopplande!
22.30... Det blev en hyfsat tidig kväll. Så skönt det ska bli att få sova nu. Gonatt, govänner eller vem det nu är som läser.
Jag ska drömma om rimfrost, juleljus och så lite blommor förstås!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar